SKYVP – Sky Belváros Lakások

A cégcsoport az elmúlt 6 évben Budapesten a következő beruházásokat végezte el:

Kérjük, tekintse meg referenciánkat, ahol megtekintheti korábbi munkáinkat! Referenciák »

Most új területen, Budapest V. kerületében, a főváros szívében, a Veres Pálné utcában tetőtér beépítésével és 7 db lakás kialakításával szeretnénk kamatozni azt a tudást, amelyet a korábbi években szereztünk. Célunk változatlanul az, hogy olyan otthont építsünk Önnek, ahová jó hazatérni, amellyel a vásárlást követően is elégedett lesz és tovább viszi jó hírünket.

Tetőtér

A beruházás tárgyát képező, U-alakban telepített, gangos lakóépületet 1874–75-ben építették pince + földszint + 3 emelet kialakításban.

A jelen tervek szerint az épületre a tetőtéri szinten új lakások létesítendőek, összesen 7db.

Az utcai szárnyban 5 db lakást alakítottunk ki, melyből 4 kétszintes, 1 pedig egyszintes.

Az udvari szárnyban 2 db kétszintes lakást alakítottunk ki.

A tetőtér átalakítás során lett kialakítva a IV., az V. és VI. szint.

A lakásméretek 65–107 négyzetméter között változnak.

A tetőtér beépítésével párhuzamosan fel lesz újítva a ház utcai és udvari homlokzata, továbbá a főlépcsőház, a belső udvar és a kapualj is.

IV. emelet

Az utcai szárnyban 1 egyszintes és 3 kétszintes lakás lett kialakítva, amelyeket a kibővített főlépcsőn vagy az új személyfelvonón keresztül, üvegtetővel fedett, nyitott kőrfolyosóról lehet megközelíteni.

A kétszintes lakások első szintjén a megérkezés, vendég-toalett és konyha – étkező – nappali funkciók találhatók, míg a belső lépcsőkön megközetlithető tetőtéri szinteken a hálószobák és fürdők találhatók.

V. emelet

A IV. emeleti lakások tetőterei találhatók itt, valamint a 7-es számú lakás bejárati szintje konyha – étkező – nappali funkciókkal, zuhanyzó/toalettel, hálószobákkal.

VI. emelet

A Veres Pálné u. 3. számú épület tűzfallefedése és a szomszédos épülethez illeszkedés érdekében megnövelt gerincmagasság miatt nyílt lehetőség a 7-es lakás 2 szintessé alakítására, melynek felső, csökkentett szintje került a 6. emeletre egy nyitott terasszal, galériával, hálószobával és vizes helységekkel.

Környezet

A Veres Pálné utca, Budapest V. kerülete (Pest belvárosa) a főváros szíve, sok tekintetben nevezhető Budapest, illetve Magyarország közigazgatási, hivatali, kereskedelmi és turisztikai központjának.

Közkedveltnek számit minden korosztály tekintetében a lakáskeresők körében, hiszen a tömegközlekedés szempontjából nagyon kedvező helyzetben van, és autóval is percek alatt elérhető közelségben van minden.

TERVEZŐ: 3D Kreátor Iroda
KIVITELEZŐ: Városmag VP5 Kft.